Recensies:

"Marlies is een bevlogen trainingsactrice. Ik werk met haar samen in de lessen communicatie voor studenten verpleegkunde. Ze speelt haar rol met overtuiging en sluit aan bij de student. Marlies kan ook heel goed verwoorden hoe de manier van gespreksvoering voor haar (als patiënt) voelt. Het is prettig samenwerken met Marlies. Studenten waarderen haar komst in de les."
Ingrid van den Berg Avans Hogeschool

" Marlies acteert overtuigend, ze kan 'klein' spelen, d.w.z. door minieme gedragsveranderingen weet ze de tegenspeler te 'raken'. Betrokkenen gaven aan door het acteren van Marlies meegezogen te worden in de situatie. " Gerard Wiersema,  Patiënt Vertrouwenspersoon Vereniging, Utrecht.

"Ik kan Marlies van harte aanbevelen als trainingsactrice! Ze kan scherp, snel en to-the-point feedback geven, en op een speelse manier iemand helpen te experimenteren met nieuw, effectiever gedrag. Deskundig, kordaat en leuk om mee te werken!"
Ineke Noordhuizen  (www.inekenoordhuizen.nl), actrice/ presentatrice/ingenieur.

" Marlies heeft als trainingsacteur het vermogen om precies dat te doen waar de situatie om vraagt: ruimte geven wanneer nodig, gas terugnemen waar gewenst. Empathie, geloofwaardigheid en authenticiteit zijn wat mij betreft drie kernbegrippen die haar sterk omschrijven."  Rick Bastiaansen, Avans Hogeschool


Portfolio

Ik werk samen met:

- Avans Hogeschool, opleidingen Verpleegkunde en Fysioherapie op de locaties Den Bosch en Breda.

- Universiteit van Amsterdam, opleiding ontwikkelingspsychologie

- GGZ Breburg

- Patiënt Vertrouwenspersoon Vereniging, Utrecht

- MAAD trainen en coachen, Urmond
 
Bekijk ook:
- LinkedIn
- Trainingsacteursgezocht.nl